VÁŽÍME SI VAŠÍ VĚRNOSTI! Ihned při registraci získáváte slevu 2% a s každým dalším nákupem další větší slevy až 12%.

Jak pečovat o pleť s přírodní kosmetikou?

Jak pečujete o svou pleť? Kontrolujete složení pleťových krémů nebo olejů, které si denně nanášíte na pleť? Pokud ano, pak jste tady na Bio-detox správně. U nás najdete vhodné přírodní produkty na pleť, které máme pod pravidelnou kontrolou se 100% čistě přírodním složením bez parfemace, konzervantů či jiných nebezpečných látek.

Čištění pleti

Základem péče o pleť je pravidelné odličování a čištění pleti. K tomu nám dobře posloužíKoloidní stříbro. Díky obsahu nejjakostnějšího stříbra dokonale čistí a regeneruje pleť. Pravidelné používání pokožku vyhlazuje a dodává  matný vzhled. Tonikum je určeno pro všechny typy pleti nezávisle na věku. Před nanesením vždy pleť ošetříme stříbrem s koncentrací ppm 25. Při silně aknózní pleti volíme stříbro s vyšší koncentrací 40 ppm. Malé množství tonika naneste na kosmetický tampon a jemně potřete pokožku tváře, krku a dekoltu. Nejvhodnější je použití každý den ráno a večer, předtím, než si nanesete oblíbený krém a make-up. Na pokožku příznivě působí doplňující osvěžování tváře a dekoltu během dne. Stříbro zmenšuje rozšířené póry a uhříky, snižuje vylučování kožního mazu a působí proti zčervenání pokožky.

Výživa a péče o pokožku

Dostatečnou výživou pro Vaši pleť může být extra panenský Kokosový olej, které můžete použít jako náhradu tělového mléka nebo krému. Jde o ideální řešení pro suchou a popraskanou pokožku. 1x týdně používejte také pleťové masky. Z našich produktů si můžete vytvořit přírodní detoxikační výživnou masku z Mladého ječmene. Stačí smíchat Koloidní stříbro s ječmenem a nanést na pleť. Nechte působit asi 10 minut a poté odstraňte teplou vodou. Maska čistí do hloubky a dodá pleti vitamíny i minerály. Po omytí je pokožka hebká a čistá.

Pravidelné ošetření

Pro pravidelné ošetření pleti můžeme doporučit Bio-Arganový panenský olej, který je výživný a lehce se vstřebává. Olej pochází z Maroka a patří mezi nejvzácnější oleje na světě. Je to 100% čistý přírodní olej a je skutečným elixírem proti vráskám. Má 3x vyšší obsah vitamínu E, proto patří mezi jeden z nejlepších antioxidantů. Dále obsahuje vitamíny A, B, D, nenasycené mastné kyseliny (OMEGA 3 a OMEGA 6), 80% nenasycených mastných kyselin a 20% nasycených kyselin, velké množství fitosterolů a karotenoidů. Arganový olej je jemný a hebký. Rychle se vstřebává do pokožky. Není mastný nebo příliš vlhký. Nedráždí pokožku. I při poranění kůže a následném použití Arganového oleje má  uklidňující účinky. Olej můžete použít místo denního nebo nočního krému. V případě suché pleti i několikrát denně.

Péče o oční okolí

Péči o oční okolí, bychom neměli zanedbávat, neboť pokožka kolem očí je nejcitlivější, ale i nejtenčí. Zde se právě stáří projevuje jako první. Pokožka má výrazně mnohem méně mazových žláz a pleť tak  rychleji ztrácí svou pružnost. Po očištění pleti naneste na oční okolí,  nejlépe večer,  1 kapku Kyseliny Hyaluronové. Jemnými tahy směrem nahoru rozetřete, a poté použijte běžný krém, nebo Bio-Arganový olej.