VÁŽÍME SI VAŠÍ VĚRNOSTI! Ihned při registraci získáváte slevu 2% a s každým dalším nákupem další větší slevy až 12%.

Jak zhubnout a který přírodní doplňek stravy Bio-detox si vybrat?

Upravte si jídelníček a vynechte zejména sladká a tučná jídla. Jen tak začne doplněk stravy na hubnutí správně účinkovat.

Žádná pilulka na hubnutí není kouzelná

Jestliže začnete užívat jakýkoliv přírodní doplněk stravy na hubnutí, pak dodržujte tyto zásady:

  1. Tablety užívejte vždy na lačno asi ½ hod. před jídlem.
  2. Zvyšte pitný režim až na 8 sklenic vody denně.
  3. Přidejte pravidelný pohyb alespoň každý den 20 min.denně – běh, aerobní cvičení nebo jízdu na kole.

Upravte si jídelníček a vynechte zejména sladká a tučná jídla. Jen tak začne doplněk stravy na hubnutí správně účinkovat.

Zvolte si vhodný doplněk stravy na hubnutí

-ZELENÁ KÁVA pro dostatek energie po celý den

BIO-DETOX nabízí několik účinných produktů, které podpoří Vaši snahu zhubnout. Léty prověřená Zelená káva s obsahem kofeinu Vás nabije energií,eliminuje záchvat hladu,zrychluje spalování tuků v játrech a očišťuje organismus od nahromaděných toxinů. Nyní nabízíme až tři druhy Zelené kávy, novinkou je Zelená káva 6000mg s aktivním Chromem 60 nebo 120 tablet. Také u nás najdete zvýhodněnou kombinaci 2 x 120 tablet, ke které přidáme dalších 60 tablet jako dárek pro Vás. Získejte svých 60 tablet zdarma!

 

-OBETHIN  s novou vylepšenou recepturou

Obsahuje rostlinný komplex přírodních viskózních polysacharidů a chrom pikolinát, který přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi a k normálnímu metabolismu makroživin. Zajistí, že můžete jíst méně a nebudete hladovět.    

-ACAI BERRY - přírodní prášek z plodů tropické palmy Acai Berry rostoucí v Amazonii

Z prášku Acai Berry si můžete míchat hubnoucí nápoj, který Vám také dodá mnoho energie, vlákniny i vitamínů. Napomáhá hubnutí, protože snižuje chuť k jídlu a zvyšuje rychlost metabolických procesů. Dávku 1 čajovou lžičku 2x denně rozmíchejte ve 150 ml džusu, koktejlu nebo jiného nápoje dle Vaší chuti a vypijte.

-NÁPLASTI NA HUBNUTÍ  pro krásnou postavu – vhodné k lepení v kombinaci s užíváním doplňků stravy BIO-DETOX

Vhodné pro obezitu, otoky (napuchnutí) a další. Tento výrobek může zlepšit hladinu základního metabolismu, zvýšit krevní oběh, vytvarovat a zkrásnit tělo.  Náplasti se doporučuje lepit v době užívání doplňků stravy BIO-DETOX

 

-Chlorella a Mladý ječmen - zelená detoxikace pro zdravé hubnutí

Pro pozvolné hubnutí, detoxikaci a doplnění chybějících vitamínů a minerálů. Chlorella je velmi známá pro své účinky hubnutí a pro správný účinek s doporučuje užívat s Mladým ječmenem (s vysokým obsahem Chlorofylu až 700mg na 100g) a nejlépe alespoň 3 měsíce. Tyto produkty jsou vhodné pro dlouhodobé užívání. Dnes můžete zakoupit Mladý ječmen+Chlorellu za sníženou  cenu. Prohlédněte si tuto lákavou nabídku. Balení Vám postačí na 3 měsíce.

 -PIPERIN – 95% extrakt z pepře

Obsahuje vitamín C, který zamezuje tvorbě volných radikálů. Pepř redukuje hmotnost a spaluje břišní tuk. Považuje se za přírodní antidepresivum, stimuluje nervový systém a tím zlepšuje paměť. Užíváním Piperinu můžete spálit kalorie bez zbytečné námahy.

-SPIRULINA - pro doplnění zdravého jídelníčku nejen během hubnutí

Výtažek Spirulina je výborný pomocník při regulaci tělesné váhy, ale dokáže také dokonale ochránit tělo.  Můžete ji rovněž využít  jako součást jídelníčku při redukčních dietách. Spirulina je sinice, která dokáže nevídané věci s lidským organismem. Výtažek z tohoto přírodního zázraku, je plný vitamínů, minerálů a bílkovin. Spirulinu doplňte k jídelníčku 3x denně po 5 tabletách.

Než začnete užívat doplňky stravy BIO-Detox, doporučujeme přečíst etiketu daného produktu. Pro více informací se na nás obraťte na naší infolince 775 160 048, rádi Vám poradíme.