VÁŽÍME SI VAŠÍ VĚRNOSTI! Ihned při registraci získáváte slevu 2% a s každým dalším nákupem další větší slevy až 12%.

10 rad jak nenaletět při výběru doplňků stravy

Jak nenaletět při výběru doplňků stravy? Přečtěte si několik osvědčených rad a ochraňte své zdraví a zdraví vašich nejbližších.

Moc nás těší, že nejste ke svému zdraví lhostejní. Přečtěte si několik osvědčených rad, jak nenaletět při výběru doplňků stravy. Věříme, že Vám výše uvedené rady pomůžou při Vašem výběru. Pamatujte, že na prvním místě by vždy mělo být Vaše zdraví i zdraví Vašich nejbližších!

1) Při výběru doplňků stravy není rozhodující cena

Některé produkty jsou nesmyslně drahé, např. proto, že mají prodejci velké marketingové výdaje na MLM a celou "armádu" manažerů. Jiné jsou zase podezřele levné, protože výrobce šetří na pravidelných kontrolách a certifikacích. Vždy byste měli posuzovat hlavně složení a doložení kvality výrobku.

Produkty Bio-detox jsou pečlivě vybírány především s ohledem na kvalitu složení. Zároveň se pro Vás snažíme zajistit dostupnou cenu, což se nám úspěšně, daří, jelikož jsou naše produkty přímo od výrobce. Kvalita je však vždy na prvním místě!

2) Mnoho prodejců na českém trhu nemá produkty řádně notfikovány na Ministerstvu zdravotnictví nebo zemědělství

Tyto doplňky stravy nejsou tedy schváleny ani zapsány v RoHy. Znamená to, že nejsou kontrolovatelné ze strany státních institucí, a tedy mohou být potencionálně nebezpečné pro Vaše zdraví. Všechny produkty Bio-detox jsou plně v souladu s českými zákony notifikovány na ministerstvu zemědělství. ČR a pravidelně kontrolovány SZPI.

3) U produktů z ekologického zemědělství, které jsou označeny BIO, musí prodejce na vyžádání předložit zákazníkovi platný český BIO-certifikát.

Mnoho prodejců sice hlásá, že jsou produkty BIO, ale nakonec mají k dispozici pouze nějaké potvrzení výrobce z třetí země. U BIO VÝROBKŮ VŽDY VYŽADUJTE PLATNÝ ČESKÝ CERTIFIKÁT (pokud ho distributor má, rád se s ním pochlubí), který je možno ověřit u kontrolní organizace.

4) Přírodní doplňky stravy neobsahují zbytečná plniva, chemické látky či jiná aditiva.

Jestliže ano, pak nejde o přírodní doplněk stravy a dodavatel se snaží kvalitu nahradit kvantitou. Nejsou výjimkou ani tablety, které obsahují jen několik málo procent účinné látky a zbytek jsou nepotřebná plniva. Toto je nejčastější jev u tabletovaných výrobků jako je třeba zelená káva.

5) Suroviny, ze kterých se vyrábí produkty Bio-detox, pocházejí z ekologicky čistých, přírodních a nenarušených oblastí.

Nenechte se uchlácholit tím, že původ např. z Nového Zélandu stačí. Nestačí, tak jako 
všude jinde na světě i v této krásné zemi se vyskytují oblasti zasažené znečištěním.
Pro všechny, kterým není zdraví lhostejné www.bio-detox.cz.

6) Při výrobě doplňků stravy pro značku Bio-detox jsou dodržovány normy a požadavky ekologického zemědělství

Doplňky stravy Bio-detox, jsou pravidelně kontrolovány ze strany SZPI, CS, BioKontu apod.

7) Výroba kvalitních olejů či výtažků ze šťáv probíhá tzv. metodou „lisováním za studena“.

U té dojde k zachování blahodárného obsahu přírodních vitamínů a minerálů daného produktu. V mnoha případech jsou prodávány výrobky jenž prošly rafinací a přesto si je někteří prodejci dovolují označovat jako "panenské". Vždy si u prodejce ověřte jakou metodou byly oleje lisovány.

8) K balení kvalitních produktů v tekutém skupenství by mělo být používáno výhradně sklo, nikoliv plast. 

Plast bohužel může, za určitých okolností, při reakci s některými látkami obsaženými např. v Aloe uvolňovat nebezpečné Bisfenoly a zdravý produkt je tím nenávratně znehodnocen. Mnoho prodejců kvůli úspoře pár korun na lahvi degraduje jinak výborný výrobek. Pro všechny, kterým není zdraví lhostejné www.bio-detox.cz.

9) Prodejce kvalitních doplňků stravy Vám vždy odborně zodpoví Vaše dotazy, podá všechny dostupné informace a doporučí, jak kombinovat jednotlivé doplňky stravy.

Zodpovědný prodejce by se nikdy neměl schovávat za kontaktní formuláře, ale být svým zákazníkům vždy k dispozici.

10) Etiketa doplňku stravy vždy musí obsahovat dávkování, kontraindikace, složení a datum exspirace.

To mnoho výrobků vůbec neobsahuje nebo obsahuje pouze částečné či pozměněné informace. Vyvarujte seproto raději těmto nebezpečným produktům. Vždyť jde o Vaše zdraví a zdraví Vašich blízkých!


Stáhněte si "10 rad jak nenaletět při výběru doplňků stravy" v .pdf!

 

 

Kdybyste potřebovali s čímkoliv poradit, moc rádi Vás uslyšíme na naší infolince:
840 888 777 nebo telefonu 775 160 048.