VÁŽÍME SI VAŠÍ VĚRNOSTI! Ihned při registraci získáváte slevu 2% a s každým dalším nákupem další větší slevy až 12%.

5 tipů, jak opravdu zhubnout!


Jde to i s lehkostí a s chutí!

Je pár základních principů, které prostě platí a žádné hubnutí se bez nich neobejde. Tělo prostě neoklameme! Když se nebudeme hýbat, nebudeme pít vodu, ale budeme jíst nezdravá jídla, žádný divotvorný prostředek nám nepomůže. Ale stačí jen drobné změny v našem životě a pak takový podpůrný doplněk stravy může dokázat zázraky. A nám se hned bude hubnout lépe, když výsledky uvidíme. Myslím, a teď mluvím opravdu z vlastní zkušenosti, že bez těchto základů se opravdu nikdo neobejde.

Chuť, Jablko, Kalorií, Stravování, Třešeň, Detailní

1. PIJTE TEPLOU VODU S CITRÓNEM a to nejen ráno na lačno, ale popíjejte ji celý den. Myslím, že v těchto sychravých dnech to každému udělá jen dobře. Dodržovat pitný režim není žádný výmysl, ale fakt, bez kterého to prostě nepůjde. Pokud jde o mne, tak než jsem si zvykla vypít cca 2 litry denně, tak abych nezapomínala, rozmístila jsem si vodu do několika sklenic po domě a pokaždé, když jsem procházela kolem, tak se napila. Pokud Vám nechutná voda, pijte neslazené minerálky nebo čaje. Ty jsou opravdu velkými pomocníky. Z těch, které hodně pomáhají jsou třeba kopřivový (kopřiva odvodňuje). Velmi oblíbeným a snad nejrozšířenějším čajem na hubnutí je zelený. Čaj bílý - má podobné účinky jako čaj zelený. Dokáže povzbudit a zároveň zabraňovat ukládání tuků. S hubnutím pomáhá i osvěžující máta. Levnou vychytávkou na hubnutí je také čaj ze zázvoru.

2. I MALÝ POHYB JE POHYB a nic není zbytečné ani marné!!! Takže pokud můžete, jděte pěžky, kamkoliv Vás napadne. Do obchodu, pro noviny, do práce, odvést děti do školy, či školky,.. Věřte mi, že Vás budou napodobovat a půjde jim to k duhu. Moje dcery (4 a 8 let) jsou nejšťastnější, když jdeme za školky a školy domů pěšky. A to to máme 3 km:-) Zapomeňte na výtahy a jezdící schody, ať jste kdekoliv. V nákupním centru, na návštěvě za přáteli, u sebe doma, na nádraží, u rodičů,.. Čekáte někde? Udělejte si pár dřepů nebo si vyjděte schody navíc. Já mám někdy pocit, že čekám pořád někde na něco (až se dcera obleče ve školce, až ta starší příjde z družiny, až otevřou obchod, banku, přijdu na řadu na úřadě, u lékaře, atd.. Čekání najednou utíká úplně jinak. A to nemluvě o fantastickém pocitu o dobře využitém času, kterého máme všichni málo.

3. SNIŽTE PORCE a přidejte zeleninu ke každému jídlu! Opravdu to funguje. Když si na polovinu talíře naložíte maso, přílohu a na druhou polovinu jen zeleninu, budete mít pocit, že bohatěji jste nikdy nejedli. Zelenina je barevná a lákavá. Z obyčejného jídla udělá sváteční. A je to téměř bezpracné. Jen umýt a nakrájet. Stačí pár cherry rajčátek, několik plátků okurky a trochu papriky (když dáte žlutou nebo oranžovou, krásně talíř barevně doladí:-)) Pokud nemáte rádi přirozenou chuť zeleniny, tak ji můžete vždycky zakápnout olivovým olejem, posolit a popepřit a je to! V tomto chladném období se také hodí mražená zelenina, kterých je na trhu nepřeberné množství. Stačí troška "oliváče" nebo másla, osolit, opepřit a dokonalá příloha je na světě. My máme nejraději kombinaci hrášku, kukuřice a baby karotky.

4. HLAVNĚ JEDNODUŠE!!! Pokud si budete přípravovat složitá a komplikovaná jídla, cvičit budete dojíždět 5x týdně mimo své bydliště, ztížíte si situaci tak, že to dlouho nevydržíte. Stačí, když si osmahnete plátek kuřecího masa, ryby nebo tofu a k tomu budete měnit přílohu, protože pestrost je prostě důležitá. Jednou kus-kus (který je výborný a super rychlý, jen ho dobře dochutit, klidně i polévkovým kořením), bulgur, quinoa, rýže mnoha druhů, vařené brambory nebo zapeřené s cibulí a česnekem v troubě. Samozřejmě se slupkou, šetříme přeci čas :-)

5. ZAČNĚTE SE ZAJÍMAT! Bez toho to jde jen velmi těžko. Informací, které jsou na interetu je mnoho a každý by si měl najít to své, co mu vyhovuje. Čím víc se o sebe a o zravý životní styl začnete zajímat, tak Vám můžu slíbit, že tím víc Vás to bude bavit. Budete vědět, že jste pro úspěch udělali mnohé a že jen neposloucháte, co Vám kdo poručí. Občas zhřešte, protože o tom to taky je a najděte si způsob, který bude vyhovat právě jen a jen Vám. Každý jsme jiný, ale pocit, když se to povede těší bez rozdílu každého z nás :-)

Já sama jsem naše produkty zkoušela a u každého jsem opravdu zhubla. Ať už to byl Piperin, který mimochodem užívá také několik mých přátel, tak také Náplasti na hubnutí. Z našich produktů si jistě vyberete, stačí kliknout ZDE.

Přeji Vám spoustu úspěchů a ať jde přechod na zdravý životní styl snadno, a radostí a lehkostí!!!

Adéla

Třecí Miska A Tlouček, Broušení, Drcení, Směšovací

Z produktů na hubnutí doporučujeme