Rýžová mouka 1000 g

Kód: 464
Neohodnoceno
Značka: Bio-Detox
65 Kč –9 %
Rýžová mouka 1000 g
65 Kč –9 % 59 Kč
Skladem (> 5 ks)

Rýžová mouka 1000 g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rýžová mouka 1000 g

 

Přirozeně bezlepková potravina - vhodná pro celiaky a pro bezlepkovou dietu.

  • Vyrábí se z rýže speciálním způsobem.
  • Používá se k přípravě sladkých, slaných, pečených i nepečených dezertů.
  • Z rýžové mouky se také pečou výborné bezlepkové sušenky, dorty a nekynuté buchty.
  • Moukou je možné zahušťovat i omáčky sladkých či slaných jídel.
  • Zvyšuje objem a pojivost bezlepkových směsí.
  • Při pečení je možné kombinovat i s jinými moukami, jako je například pohanková, mandlová, kokosová a další.
  • Těsto z rýžové mouky je pevné a velmi podobné těstu z pšeničné mouky, ačkoli né tak pružné.
  • Jde o mouku, která nemá žádnou příchuť.
  • Rýžová mouka je lehce stravitelná a vyvolá pocit nasycení.

 

Jako u všech našich produktů, i zde si zakládáme především na výběru kvalitních surovin a výběru prověřeného dodavatele.

 

Specifikace a složení: 100% jemně mletá rýžová mouka

Přísady: Neobsahuje barviva ani konzervační látky.

Nutriční hodnoty ve 100 g:
Energetická hodnota: 1532 kJ / 354 kcal
Tuky: 3,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g
Sacharidy: 72 g
- z toho cukry 0,7 g
Vláknina: 3,1 g
Bílkoviny: 7,7 g
Sůl 0,03 g

 

Země původu: Holandsko

Obsah balení netto: 1000 g  

Alergeny
Produkt splňuje požadavky pro potravinu "bez lepku" dle Prováděcího nařízení komise (EU) č. 828/2014.

Skladování: Ukládejte mimo dosah dětí. Při skladování a přepravě chraňte před slunečním světlem a teplotami nad 25°C Po otevření uchovávejte v uzavřeném obalu v suchu a temnu a spotřebujte do 3 měsíců.

Použití: Při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky (pohanková či kukuřičná). Těsto z rýžové mouky je pevné, v mnoha ohledech podobné těstu z pšeničné mouky – i když ne tak pružné. Z rýžové mouky můžete vyválet velice tenký plátek, ze kterého můžete nakrájet nudle, které se ve vodě nerozpadnou.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: