Počet položek: 0 0,00 CZK

Recenze obchodu

25.09.2017 Inge

Prehľadnosť webovej stránky Možnosť zaslania tovaru i na Slovensko Ceny tovaru v eurách

Po okamžitej úhrade veľmi dlhá dodacia lehota tovaru

24.09.2017 ivko

nízké ceny přehledný eshop

Nejprve jsme se báli původu a kvality produktů, ale věřili jsme recenzím a nezklamali jsme se. Přítelkyně již po pár dnech cítí účinky produktů: BIO CHLORELLA a Mladý Ječmen v tabletách. O proti jiným značkám, poloviční cena.

21.09.2017 Jitka

Rychlost.přehlednost

21.09.2017 Radka Brzusková

zdravé produkty a rychlá doprava

někdy moc drahé

12.09.2017

Jsem spokojná.

11.09.2017 Ivana Hanzlíková

Nevýhodou je nemožnost platby platební kartou.

09.09.2017

Zdravé doplňky stravy na jednom místě,brzké dodání,dobrá komun ikace

04.09.2017 Pavča

Vše ok

03.09.2017

Spokojenost

02.09.2017 jana

určitě příště využiji tento obchod, spokojenos,rychlost, dobrá komunikace,

31.08.2017

Výborné :-)

30.08.2017 Božena

kvalita spolahlivosť cena

26.08.2017 Ivet

vyborné

22.08.2017 Jája

Paradni cena

21.08.2017 XJamesonn

Perfektní...

20.08.2017

ok

16.08.2017 alca

Zajímavé a cenově přijatelné zboží

Sortiment by mohl být širší

14.08.2017 VH

Vše super, obchod ráda doporučuji.

09.08.2017 Táňa Hoťová, Praha

vše ok

05.08.2017 meky50

Vše OK.

04.08.2017

kvalitní a rycle dodané zboží

03.08.2017 šleierová

jako vždy supr

31.07.2017 Zdena

Velmi rychlé vyřízení ze strany obchodu.

31.07.2017 EL Newman

vyzdvihuji komunikaci obchodu - rychlá a k věci obchod mi za podváhové balení dodal ještě jedno, gratis

v balení green coffe + chrom byla polovina slibovaného množství tablet

s obchodem je dobrá komunikace, zboží dorazilo poměrně rychle

30.07.2017

Rychlost dodání zboží.

29.07.2017 Motik

dobré ceny a rychlost dodání

Doporučuji obchod bez problémů

26.07.2017 Olga

rychlost

23.07.2017

rychla dodavka kvalitně zabaleno

21.07.2017 Lea

Vše na výbornou!!!Česká pošta vše KAZÍÍÍÍ!!! Nejhorší dodavatel v naší zemi!!!! Lea

Dobrý den, nově máme v nabídce i dopravu PPL. Hezký den.

14.07.2017 Lenka

Přehlednost stránek, rychlost dodání

11.07.2017

Jsem spokojená......doporučuji

10.07.2017

Obchod proběhl OK bez problémů - doporučuji

09.07.2017 Ivo

Jsem spokojen

08.07.2017

Úplná spokojenost

04.07.2017 Ľubomír

Ceny produktov sú pomerne vyššie ako u konkurentov, avšak verím v kvalitu výrobkov, ktorú deklarujú-dúfam, že to nie je iba marketing /teda klamstvo/.

19.06.2017

přehlednost

dostupné, rychlé

15.06.2017 Čahoun-Proch

Rychlost serioznost,....

netuším

Super.....

15.06.2017

Hledané jsem našel, ochotně rozšířili objednávku

Solidní

13.06.2017

Vše bez problémů.

12.06.2017 jarka

protoze jsem to chtela zkusit

rychlost

10.06.2017

zboží bylo v akci bez poštovného

spokojenost

09.06.2017

Bio vlákninu doporučuji, funguje tak ja má! Super vyprazdňování....

08.06.2017

Dopravu nad 300 Kč zdarma

Celková spokojenost, doporučuji všem.

05.06.2017 Marie

Jsem s produkty spokojená a potěšil mne i malý dárek. Děkuji.

/

Doporučuji.

05.06.2017 Alexandra

rychlost

rychlost a dárek k nákupu

rozhodně doporučuji!! výborný produkt a hned u Vás!!

03.06.2017 Oliš

Dozvídám se i o nových produktech.

Momentálně o žádných nevím.

02.06.2017 Mona

rychlost, spolehlivost,

doporučuji, obchod jak má být.

01.06.2017 Dáša

vše Ok, mohu jen doporučit

27.05.2017 Hanka Panduska

Super věcičky

24.05.2017 Lenka

Kvalitní zboží za rozumnou cenu, rychlé dodání, seriózní jednání, podrobné informace.

Super!

23.05.2017 Zdeněk

rychlé dodání

žádné

velmi dobrý

23.05.2017 j.k.

ceny

ceny, výběr

23.05.2017 Šárka

Rychlost dodávky

nemá

Doporučuji

22.05.2017

nemá

15.05.2017 Jana

po prvním nákupu ještě nemohu posoudit

po prvním nákupu ještě nemohu posoudit

bezchybný

14.05.2017 Ivana Novotná

Zodpovi jakykoliv dotaz

Zadne jsem zatim neobjevila

Doporucuji

11.05.2017

Dobrá cena produktu Dopravné zdarma

Dárek zdarma

08.05.2017 Naďa

Kvalitní zboží za přijatelné ceny

Nabízí zboží,které v ostatních prodejnách , ani bylinných lékárnách neseženu.

07.05.2017 rhonda1

Darčeky zadarmo ku každému dalšiemu nákupu

žiadne

Výborná a dostupná komunikácia, žiadne mínusy, maximálna ústretovosť voči zákazníkom. Dakujem veľmi pekne za všetko.

06.05.2017 LenkaAdamkova

velice spokojena

06.05.2017 maida

výběr v klidu domova

nevím o žádných

doporučuji ostatním

06.05.2017 Chip

Doporučuji

04.05.2017 Mgr. Kolář

Dobrá, rychlá domluva i rychlé doručení.

Doručení poštou je někdy dražší než objednávka.

Nejlepší řešení je zásilku si vyzvednout na požadovaném místě.

Dobrý den, nyní máte doručení ZDARMA, pokud vytvoříte objednávku alespoň za 300 Kč! Hezký den

04.05.2017 Míra Čížek

Výhodná cena Množství jaké mi vyhovuje

Ano plně doporučuji.

27.04.2017 jajinek

dobré ceny a kvalitní zboží

nevím

doporučuji

24.04.2017 Pepa

siroky sortiment

nema zadne

mne se obchod libi, s vcasnym dodanim jsem spokojny tento obchod doporucim znamym

23.04.2017 Margita

Nakupuji casto a vsem doporucuju. ;-)

11.04.2017 Petr

Cena,rychlost

Nezmám

Doporučuji

10.04.2017 Landová Božena

naprostá většina produktů je ve špičkové kvalitě za velmi příznivé ceny

04.04.2017 Milada

Rychlost. Zajímavý sortiment. Spolehlivost.

Doporučuji!

03.04.2017 Anna

VÝBORNÝ, Z DOMOVA RYCHLÁ DODÁVKA

ŽÁDNÉ

DOPORUČUJI VŠEM TENTO OBCHOD !!!!!! JEDNAK JSOU ČASTÉ SLEVY A JEDNAK ČASTO JE POŠTOVNÉ ZDARMA !

29.03.2017 lestill

Nabídlo mi zboží, které jsem sháněla.

Obchod slabiny nemá, na nic jsem nepřišla.

Nakupujte poute to, co opravdu potřebujete a nedejte na klamné relkamy.Čtěte recenze.

25.03.2017 jana

dobrá a rychlá komunikace i dodání zboží za příjemnou cenu

23.03.2017 nadplukovník

akční slevy

nemá

doporučuji

20.03.2017 Katka,Ostrava

vše na 100%

žádné

doporučuji

18.03.2017 Jára

Přehlednost, rychlost

Přehledný, spolehlivý obchod..

18.03.2017 Jitka

vytknout pouze mohu spletenou dodací adresu s fakturační, jelikož to mělo být doručeno do práce, naštěstí to převzali sousedi, jelikož to bylo zaplaceno,spíš asi chyba obchodu

Dobrý den, omlouváme se Vám za to, že byla zásilka doručena na fakturační adresu, došlo k chybě při importu dat do databáze dopravní společnosti. Hezký den,

18.03.2017 mirek64

kvalita, spolehlivost, rychlost

neznám

kvalitní a spolehlivý

14.03.2017 Stanislava

kvalitu a rychlost dodání

zatím jsem žádné nezjistila

doporučuji obchod ostatním

13.03.2017 Čumák

pohodlně domova rychlé

záleží mi na zdraví doporučuji

10.03.2017 Jana

Přehlednost stránek, zboží, o které mám zájem, solidní ceny

-

Velmi dobrá nabídka, ceny podstatně nižší, než v Tescu a dalších supermarketech. Dodání v dobrém čase. Již jsem několika známým obchod doporučila.

07.03.2017 Berta

Přijatelné ceny, rychlost dodání.

Žádné jsem nezjistila.

Zdá se, že jde o solidní obchod.

03.03.2017 ardnij

Dostatečný výběr, dobré ceny...

---

DOPORUČUJI!

28.02.2017 Ivana Rychlá

Je rychlý přehledný

-

Velmi dobře se nakupuje

27.02.2017

objednané zboží dodáno do druhého dne od zaplacení, vše dorazí vždy v pořádku

27.02.2017 monika

cena rychlost pohodlí kvalita

nevím

doporučuji

25.02.2017 Andy

dobrá komunikace, spolehlivost, kvalita snad.

nevím

vše OK

20.02.2017 Anna

Doprava zdarma Přijatelná cena za zboří

Málo sortimentu, který já jsem chtěla

20.02.2017 Roland

Doporučuji!!!

11.02.2017 Božena

spolahlivosť dobre ceny kvalita

overené produkty tohto obchodu spokojnosť doporučujem aj ostatným ľudom

11.02.2017

Přes internet

Žádné

Super

06.02.2017 Adri

Dobre ceny. Komunikace po eml i telefonem pri reseni problemu bezva. Pani byla vztricna a prijemna.

Nic

Doporucuji

05.02.2017

Chlorellu objednávám pravidelně,cítím se skvěle,k tomu i ječmen,je to vynikající kombinace,doporučuji všem kdo si chce udržet váhu i optimismus

04.02.2017

prostě funguje

o žádných nevím

doporučuji

03.02.2017 Linda

Rychlá objednávka, rychlé dodání.

O žádných nevím.

Nákup v tomto obchodu mohu jen doporučit.

03.02.2017 Majka

Nabízí zboží,které bežné obchody nanabízí, dobrá cena .

Zatím jsem žádné neobjevila.

Má nabídku zboží pro ty,kteří chtějí žít zdravěji,moderněji. Zboží je dodáno téměř obratem.

31.01.2017 Gábina

celková spokojenost

30.01.2017 Tanickaaa

Výborne produkty

Kokosový olej v plastu

Výborná volba

24.01.2017 Pralinka

zdraví

nevím o žádné

Nakupujte a buďte zdraví :-)

24.01.2017 jarca

Doručení až domů

Copyright © www.bio-detox.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.bio-detox.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace