VÁŽÍME SI VAŠÍ VĚRNOSTI! Ihned při registraci získáváte slevu 2% a s každým dalším nákupem další větší slevy až 12%.

Ušní svíce - aneb zdravý relax

Alternativní metoda medicíny, která sice není tak známá, ale ve světě má spoustu příznivců. Ušní svíce jsou výborný způsob uvolnění, relaxace a fungují jako prevence proti nemocem uší. Člověka, kterého trápí migrény a bolesti hlavy, si tuto metodu zamiluje!

K této zcela přírodní léčbě se přiklání velká skupina lidí. Trpíte také nespavostí? Ušní svíčky vám díky svým uklidňujícím účinkům mohou pomoci i s ní. Jsou duté a principem jejich léčby je tzv. komínkový efekt. Při ohřívání svíce vzduch stoupá a vytahuje z ucha nečistoty. Vůbec se nemusíte bát, že dojde ke stékání vosku. Vše je bezpečné, plamínek pomalý a stálý. Opakovanou aplikací lze podpořit léčbu dlouhodobých onemocnění.

Složité použití? Ale vůbec!

Rozhodně byste na to neměli být sami. Pozvěte si někoho blízkého, ať vám pomůže. Asistence je důležitá, aby vše proběhlo v poklidu a jak má. Ušní svíce a jejich použití není nijak náročné. Procedura trvá 20 minut (každé ucho deset). Uvolněte se a lehněte si na bok. Podložte si hlavu polštářem, případně se můžete přikrýt dekou, ať vám není zima. Poté už jen stačí zavést ušní svíci do ucha a zapálit ji. Ušní svíčku nechte dohořet do vyznačeného bodu, poté ji vyjměte a uhaste vodou. Ucho následně dočistěte smotkem vaty.

Nechte svoje tělo odpočívat. Hudba je taky lék!

Jedna z věcí, kterou lidé podceňují, je odpočinek. Ač si to člověk neuvědomuje, je to pro tělo jedna z nejdůležitějších věcí. Zkuste se právě i při aplikaci ušních svíček uvolnit. Řekněte někomu blízkému, ať vám pomůže a udělejte si z toho session! Můžete se vystřídat, ať si to zkusí i ten druhý. Pusťte si příjemnou hudbu, udělejte si čaj a relaxujte.

Pokud vás láka meditace, na internetu najdete spoustu videí a článků, jak začít. Není nic lehčího než se na pár minut denně uvolnit a vypnout. V dnešní době existují obrovské komunity, které se scházejí, radí se a pomáhají si, jak správně meditovat. Uvidíte, že i to může přispět k vašemu rychlejšímu zotavení.